'Anderlecht krijgt plots verrassend nieuws over gewilde Carlos Eduardo'

'Anderlecht krijgt plots verrassend nieuws over gewilde Carlos Eduardo'
Dinsdag 12 juni 2018 - 18:20   I  

Anderlecht begint maandag aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Marc Coucke en Luc Devroe willen Hein Vanhaezebrouck zo snel mogelijk al het nodige spelersmateriaal geven, maar voorlopig is er nog huiswerk voor beide heren.

Die gedroomde topspits laat nog steeds op zich wachten. Anderlecht jaagt al een tijdje op zowel Landry Dimata als op Carlos Eduardo, maar er is nog geen witte rook. Een transfer van Carlos Eduardo lijkt nu ook verder weg dan ooit, want nieuwe interesse in de Braziliaan maakt een transfer naar Anderlecht wel erg moeilijk.

Nu zou ook Dortmund interesse tonen in Carlos Eduardo. Eerder was ook Frankfurt geïnteresseerd. Dat weet Het Nieuwsblad. Als de Duitse topclub zich zal mengen in de debatten, dan is Anderlecht er wellicht aan voor de moeite. De 21-jarige Braziliaan is dus erg gegeerd en als Dortmund de geldbuidel opentrekt dan zal Anderlecht een kruis mogen maken over de transfer.

UPDATE:

Ondanks het feit dat Borussia Dortmund van plan is om zich met de zaken te bemoeien, zou Anderlecht nog steeds in polepositie liggen om Carlos Eduardo in te lijven. De Braziliaan zou in eerste instantie voor een tussenstap kiezen bij een topclub in een kleinere competitie, en dus is Anderlecht een interessante ploeg.

Poll: Haalt Anderlecht deze week nog een nieuwe spits?

TAGS  I  Anderlecht  I  Carlos Eduardo  I  Goias  I  Dortmund  I  Frankrfurt

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024