'Anderlecht laat uitblinker voor amper 2 miljoen vertrekken'

'Anderlecht laat uitblinker voor amper 2 miljoen vertrekken'
Dinsdag 15 mei 2018 - 09:40   I  

RSC Anderlecht realiseerde tot dusver al drie inkomende transfers met de komst van Yevhen Makarenko, Kristal Abazaj en Elias Cobbaut, maar nu hangt er ook een uitgaande deal in de lucht. Zo staat het zo goed als helemaal vast dat Mahmoud Hassan, beter bekend als Trezeguet, de deur bij paars-wit definitief achter zicht dichttrekt.

Diverse Turkse media melden dat Kasimpasa, dat de Egyptische vleugelaanvaller al een heel seizoen huurt, de aankoopoptie gelicht heeft. En dat wil zeggen dat Anderlecht in totaal 2 miljoen euro opstrijkt voor de uitgaande transfer van Trezeguet. Dat is niet zo gek veel als je weet dat de 23-jarige winger het dit seizoen ontzettend goed deed en nu zelfs in de belangstelling van Galatasaray staat.

Trezeguet zet bij Kasimpasa zijn krabbel onder een overeenkomst voor de komende twee seizoenen. Of de speler ook effectief bij Kasimpasa zal blijven, is niet duidelijk. Bij de Turkse middenmoter hopen ze dat ze Trezeguet binnenkort, na het WK waarop hij actief is met Egypte, met een flinke meerwaarde kunnen doorverkopen.

Poll: Had Trezeguet meer kansen moeten krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Trezeguet  I  Anderlecht  I  Kasimpasa

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024