'Anderlecht maakt Onyekuru razend, speler neemt drastische beslissing'

'Anderlecht maakt Onyekuru razend, speler neemt drastische beslissing'
Vrijdag 18 mei 2018 - 08:40   I  

Hij begon zo goed aan het seizoen bij Anderlecht, maar een vervelende knieblessure gooide roet in het eten. Sindsdien zag Henry Onyekuru de ene droom na de andere uiteenspatten. Nu ligt ook de WK-droom aan diggelen en dat komt bijzonder hard aan bij de Nigeriaan.

Onyekuru verwijt Anderlecht nu dat hij geen speelmniuten meer kreeg na zijn knieblessure. Daardoor kon hij niet bewijzen dat hij wel degelijk klaar is voor het WK. Daardoor is hij even geen international meer en lijkt de kans bijzonder klein dat hij een werkvergunning krijgt en volgend seizoen bij Everton aan de slag kan.

Anderlecht lijkt niet meer te mogen hopen op een nieuwe uitleenbeurt, want Onyekuru is razend en zal meer dan waarschijnlijk naar een andere ploeg trekken. Dat weet Het Laatste Nieuws. Anderlecht hoopte nochtans nog een seizoen te mogen genieten van de talentvolle Nigeriaan, maar paars-wit mag die hoop stilaan opbergen.

Veel interesse

Aan interesse is wel geen gebrek. Zo kon u eerder al lezen dat Borussia Mönchengladbach, ploeg van Thorgan Hazard, interesse toont in de speler van Anderlecht. Die interesse zou nog niet concreet zijn omdat de Duitsers geen zicht hebben op de situatie met zijn knie. Daarnaast zou er ook Spaanse en Franse clubs zijn situatie in het oog houden.

Poll: Had Vanhaezebrouck Onyekuru nog speelminuten moeten gunnen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Onyekuru  I  Everton

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024