'Anderlecht mikt hoog en gaat vol voor Nederlandse international'

'Anderlecht mikt hoog en gaat vol voor Nederlandse international'
Zaterdag 12 januari 2019 - 22:21   I   door Redactie

RSC Anderlecht stelde met Fred Rutten een nieuwe trainer. Op de oefenstage in Spanje kreeg de Nederlander de kans om zijn spelers beter te leren kennen. Hij heeft al een goed beeld van zijn huidige groep en lijkt ook al precies te weten op welke posities hij versterking nodig heeft.

Kort na de voorstelling van Rutten, werden onder meer al Ibrahim Afellay (Stoke City), Jeffrey Bruma (Wolfsburg), Jurgen Locadia (Brighton & Hove Albion) en Vincent Janssen (Tottenham) met Anderlecht in verband gebracht.

Rutten zelf deed die geruchten af als onzin. "Dat is uit de duim gezogen", aldus de kersverse T1 van Anderlecht. Al lijkt paars-wit wel van plan om de Nederlandse toer op te gaan.

"Weinig Belgen, dat moet ik eerlijk toegeven"

Dat bevestigt technisch directeur Michael Verschueren bij de RTBF. "Welke soort spelers er op ons verlanglijstje staan? Er staat een beetje van alles op ons lijstje. Weinig Belgen, dat moet ik wel eerlijk toegeven. Er staan vooral Nederlandse internationals op.

"Onze lijst is klaar. We kunnen ons op bijna iedere positie versterken, als we dat willen. Al gaan we enkel en alleen transfers doen als zowel Frank Arnesen als Fred Rutten akkoord is", besluit Verschueren. 

Poll: Juich jij de komst van een Nederlandse international toe?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024