"Anderlecht moet nu deze speler opofferen"

Maandag 18 december 2017 - 16:05   I  

Gisteren werd het middenveld van Anderlecht volledig weggespeeld door het middenveld van Club Brugge. Volgens Eddy Snelders werkt een middenveld met Dendoncker, Kums en Trebel niet. Vanhaezebrouck moet dan ook een keuze maken.

Snelders zag dat het middenveld van Club op alle vlakken beter was dan dat van Anderlecht. De driehoek van Club is gewoon zeer complementair en dat kan niet gezegd worden over de driehoek van Anderlecht.

“De slag om het middenveld werd overduidelijk gewonnen door Club Brugge. Waarom? Omdat er in het middenveld van Club meer diversiteit zit. Nakamba doet het defensieve werk, Vormer is de lopende verbindingsman en Vanaken verdeelt en infiltreert. Dat is een complementaire driehoek. Die zie ik bij Anderlecht totaal niet", aldus Snelders in Het Nieuwsblad.

Er moet dan ook iets gebeuren en volgens Snelders moet Trebel verdwijnen. Hoewel hij hard werkt is Trebel volgens Snelders toch niet goed genoeg voor RSCA.

"Dendoncker, Trebel en Kums zijn drie dezelfde types. Op termijn zal het niet houdbaar zijn ze samen te blijven opstellen. Vanhaezebrouck zal daar toch eens keuzes moeten maken. Één van de drie zal hij moeten opofferen. Voor mij mag dat Trebel zijn. Een degelijke speler, maar hij mist diepgang en scoort gemiddeld één goal per seizoen."

Poll: Bent u het eens met Snelders?

TAGS  I  Anderlecht  I   Trebel  I   Kums  I   Dendoncker

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024