Anderlecht-trainer Felice Mazzu mist mankracht en moet puzzelen tegen KV Kortrijk

Anderlecht-trainer Felice Mazzu mist mankracht en moet puzzelen tegen KV Kortrijk
Zaterdag 17 september 2022 - 19:00   I   door Redactie

Anderlecht speelt zondag zijn negende competitiewedstrijd tegen KV Kortrijk. Voor RSCA-trainer Felice Mazzu is het een wedstrijd die hij moét winnen.

En dat niet alleen om zijn functie als T1 te behouden, maar vooral om de pas overleden Michel Verschueren te eren. In de Europese wedstrijd van deze week speelde de Anderlecht-spelers al met een zwarte rouwband, maar er wordt verwacht dat ze zondag toch iets meer gaan doen voor het Anderlecht-icoon.

In zijn selectie pakt Mazzu niet meteen verrassend uit. Adrien Trebel, Amadou Diawara en Benito Raman staan nog steeds aan de kant. Diawara liep voor de Europese wedstrijd tegen FCSB al een spierblessure op en lijkt daar tegen de verwachtingen in nog niet van hersteld te zijn.

Het is vooral uitkijken naar wie Mazzu op het middenveld zal posteren. De Anderlecht-trainer heeft in de afgelopen 14 wedstrijden namelijk al 11 verschillende combinaties uitgeprobeerd op het middenveld. Nilson Angulo, Moussa N'Diaye en Anouar Ait El Hadj worden trouwens niet opgenomen in de selectie van Mazzu.

Poll: Zal Diawara op de volgende speeldag weer inzetbaar zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Kortrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024