Anderlecht-voltreffer kan bij elke club terecht: “Ook bij Liverpool”

Anderlecht-voltreffer kan bij elke club terecht: “Ook bij Liverpool”
Dinsdag 15 mei 2018 - 19:34   I  

Anderlecht lijkt op een teleurstellende derde plaats te eindigen, maar alsnog heeft het een paar lichtpuntjes dit seizoen. Adrien Trebel bijvoorbeeld. De Fransman verpinkte niet bij zijn gewaagde transfer van Standard naar Anderlecht en is een zeer belangrijke kracht voor paars-wit.

Dat weet ook Jan Mulder. “Ja. Wat ik leuk en van bravoure vond getuigen bij hem, is dat hij van Standard naar Anderlecht wou, terwijl het ernaar uitzag dat hij naar Gent zou gaan. Ik vind Adrien Trebel een voltreffer. Zijn eerste wedstrijd was er knal op.”

Mulder vindt dat Trebel overal terecht kan, zelfs bij een Champions League-finalist. “Trebel is een aanjager pur sang. Heeft nooit gefaald. Hij heeft eigenschappen die Kums zouden kunnen helpen. Trebel had geen moeite om zich aan te passen aan Anderlecht. Die kun je in elke club ter wereld zetten en hij draait mee. Ook bij Liverpool. Als Wijnaldum daar meedraait, dan Trebel ook”, aldus Mulder tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Of Trebel straks weg is bij Anderlecht? “Ik zou Trebel houden, hem een verbeterd contract aanbieden. Hij is een steunpilaar”, besluit Mulder. Trebel zelf zou een nieuwe uitdaging willen en lijkt op weg naar de Franse competitie waar Marseille en Rennes lonken naar de diensten van de middenvelder.

Poll: Adrien Trebel kan met elke club mee?

TAGS  I  Trebel  I  Anderlecht  I  Standard  I  Mulder

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024