Anderlecht-voorzitter onthult stadionplannen van Marc Coucke

Anderlecht-voorzitter onthult stadionplannen van Marc Coucke
Woensdag 24 januari 2018 - 08:46   I  

Begin maart houdt Roger Vanden Stock het voor bekeken als voorzitter van RSC Anderlecht. Marc Coucke zal hem dan opvolgen. Maar wat is de rijke investeerder van plan met het stadion van paars-wit?

Lange tijd leek Anderlecht in het Eurostadion te gaan voetballen, maar die nieuwe voetbaltempel lijkt er niet (meteen?) te komen. "Tja, het Eurostadion zag er lange tijd rooskleurig uit, maar nu geloof ik niet meer dat het er komt", zegt Vanden Stock in HEt Nieuwsblad.

"Ik heb alleszins gehoord dat Marc Coucke zijn eigen stadion wil, beheerd door de club. Misschien staat de gemeente Anderlecht dus onder druk om in een locatie te voorzien. De uitbreiding van het Constant Vanden Stockstadion lijkt me niet de ideale manier."

Nieuwe stadions zijn alleszins een must, zo oordeelt Vanden Stock. “Marc Coucke heeft gelijk dat België nood heeft aan nieuwe stadions. Er is weer sprake van een BENEliga - een competitie samen met Nederland - maar zonder nieuwe stadions kan geen enkele Belgische club concurreren met de Hollanders. Wat als niemand elkaar een nieuw stadion gunt? Ja, dan is dat zo, hé.”

Poll: Zal Coucke erin slagen om een nieuw stadion te bouwen voor Anderlecht?

TAGS  I  Vanden Stock  I   Coucke  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024