'Anderlecht wacht niet op Sels en is bijna rond met nieuwe doelman'

'Anderlecht wacht niet op Sels en is bijna rond met nieuwe doelman'
Maandag 11 juni 2018 - 06:35   I  

Anderlecht kon dit seizoen genieten van Matz Sels in doel. De doelman bewees dat hij alle kwaliteiten heeft om eerste doelman van Anderlecht te zijn. Het is dan ook logisch dat Anderlecht hem ook de komende seizoenen aan boord wil houden.

De onderhandelingen met Newcastle lopen nog steeds en normaal gezien komt de deal wel in orde. Anderlecht wacht echter niet op Sels en staat nu op het punt om een nieuwe doelman binnen te halen. De jonge Franse doelman Thomas Didillon (22) komt normaliter over van Metz. Hij moet de concurrentie aangaan met Sels, waarvan Anderlecht nog steeds hoopt om hem definitief te strikken.

"Didillon is een voormalige Franse jeugdinternational, maar speelde dit seizoen slechts acht competitiewedstrijden voor Metz, mede door blessureleed. De verwachting is dan ook niet dat RSCA Didillon haalt als titularis - dat moet nog steeds Matz Sels worden, de onderhandelingen met Newcastle lopen -, wel dat hij de concurrentie aanscherpt. Voor Boy de Jong is er wellicht geen plek meer op Neerpede." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Is dit een slimme zet van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Sels  I  Didillon  I  Metz

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024