'Anderlecht wil ook deze smaakmaker uit JPL vastleggen'

'Anderlecht wil ook deze smaakmaker uit JPL vastleggen'
Dinsdag 15 mei 2018 - 16:36   I  

RSC Anderlecht blijft maar op nieuwe spelers jagen. Met Yevhen Makarenko, Kristal Abazaj, Elias Cobbaut en Antonio Milic legden Marc Coucke en Luc Devroe al vier nieuwkomers vast, maar daar zal het niet bij blijven. Volgens de laatste geruchten maakt paars-wit immers jacht op nóg een andere speler uit de Jupiler Pro League.

Eerder op de dag kon je in dit artikel reeds lezen dat Knowledge Musona op weg is naar een niet nader genoemde Belgische topclub. Volgens zaakwaarnemer Mike Makaab zal Musona zelfs voor het einde van de week bij die Belgische topclub tekenen. Maar om welke topclub gaat het precies?

Volgens de laatste geruchten zou Anderlecht de ploeg zijn die van plan is om Musona binnen te halen. Toen Marc Coucke rond de jaarwisseling overstapte naar paars-wit was er al even sprake van een eventuele overgang van Musona. De aanvaller kon zijn preses toen al volgen, maar doordat de overnamen bleef aanslepen werd uiteindelijk beslist om de transfer niet te laten doorgaan. Met zes maanden vertraging zou Musona nu tóch in het Constant Vanden Stockstadion belanden. Op voorwaarde dat alle betrokken partijen tot een akkoord komen.

Poll: Zou Musona een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Musona  I  KV Oostende  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024