Anderlecht wint oefenwedstrijd tegen PSV na doelpuntenfestival

Anderlecht wint oefenwedstrijd tegen PSV na doelpuntenfestival
Zaterdag 07 juli 2018 - 17:45   I  

Terwijl heel het land nog op een roze wolk leeft na de zege van de Belgen tegen Brazilië, bereiden de eersteklassers zich voor op het nieuwe voetbalseizoen. Hein Vanhaezebrouck heeft heel wat nieuwe spelers in te passen en dat vraagt tijd.

De resultaten in de voorbije oefenwedstrijden waren dan ook niet denderend en vooral het scorend vermoge bleek nog steeds een probleem. Luc Devroe en Marc Coucke haalde al heel wat offensief geweld, maar die konden hun stempel voorlopig nog niet drukken.

Vandaag lukte dat tegen PSV wel. De wedstrijd vond plaats achter gesloten deuren omwille van veiligheidsredenen, maar gelukkig was 'Coucke 24' ter plaatse om als volleerd verslaggever de fans op de hoogte te houden. Zo liet hij weten dat Musona, Abazaj, Gerkens én Dimata konden scoren. Ook PSV kon drie keer raak treffen met De Jong, Pereiro en Bergwijn. In de slotfase scoorde ook Ivan Santini zijn eerste voor Anderlecht.

Een leuke opsteker dus voor paars-wit. Vooral het feit dat Musona, Abazaj, Santini en Dimata de weg naar het net beginnen te vinden zal deugd doen in Neerpede. Er is nog heel wat werk en oefenwedstrijden zeggen zeker niet alles, maar je wint ze wel liever dan ze te verliezen.

Poll: Komt het dit seizoen offensief wel in orde met Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  PSV

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024