"Anderlecht wordt voorbijgestreefd door een provincieclub als Club Brugge"

Zaterdag 11 februari 2017 - 07:20   I   door Redactie

Hugo Camps haalt in Het Laatste Nieuws zwaar uit naar René Weiler en Anderlecht. Lukasz Teodorczyk kreeg geen zware straf nadat hij zijn kat naar de Gouden Schoen stuurde en dat zint de columnist van HLN niet.

"René Weiler is een slapjanus", aldus Camps. "Hij wou een bestraffend gesprek voeren met Teodorczyk, maar durfde niet met het oog op de titel. Herman Van Holsbeeck was al even kruiperig in het niet-willen-weten. De afwezigheid van de Pool op de Gouden Schoen mag mysterie blijven."

"Van de ene kant forceren de kapitaalhouders een nieuwe cultuur binne Anderlecht en dan blijkt ook nog dat een gehuurde spits 'foert en merci' mag zeggen tegen het grootste voetbalgala van het land. De volgende ochtend staat hij te dollen op training."

"Waar is nog het gezag? Allicht word je dan voorbijgestreefd door provincieclubs als Brugge en Zulte Waregem. Who the fuck is Teodorczyk? In Italië zou deze schraalhans barkeeper zijn. Hij scoort makkelijk, jawel, maar nooit eens met een gelikte bal in de kruising, altijd in verrommeling."

TAGS  I  Anderlecht  I   Hugo Camps

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024