Anderlecht zwiert drie spelers buiten: "Ze moeten nu weg"

Anderlecht zwiert drie spelers buiten:
Vrijdag 10 augustus 2018 - 10:55   I  

Anderlecht heeft op een verdediger na alle spelers die het nodig heeft om er een spannende titelstrijd van te maken. Marc Couck en Luc Devroe zijn er vroeg aan begonnen en hadden snel de nodige versterkingen beet. Nu moet de kern wel afgeslankt worden.

Dat betekent dat enkele grote namen moeten vertrekken. Gisteren deelde hij nog heel wat handtekeningen uit aan de fans, die hem nog steeds graag zien. Dat lijkt het laatste wapenfeit te gaan worden voor de Poolse spits Lukasz Teodorczyk. Volgens Het Laatste Nieuws zijn zijn dagen, net als die van Obradovic en Josue Sa, écht geteld nu.

"Lukasz Teodorczyk was gisteren de grote publiekstrekker - er daagden een paar honderd supporters op - tijdens een signeersessie in de fanshop van Anderlecht. De Pool vervulde die rol met verve: hij dolde met ploegmaats Makarenko en Sambi Lokonga, poseerde gewillig (en met brede glimlach) op de foto’s en bezorgde elk kind gezwind een handtekening. Die populariteit verandert evenwel niks aan de intenties van paars-wit: Teodorczyk moét vertrekken. Het geldt ook voor Obradovic en Sá."

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024