Antwerp-fans zorgen voor grote problemen in eerste klasse

Antwerp-fans zorgen voor grote problemen in eerste klasse
Vrijdag 13 oktober 2017 - 07:14   I  

Antwerp speelt terug op het hoogste niveau en dat hebben we geweten. Niet alleen op de Bosuil zorgen de fans voor de nodige sfeer, maar ook in uitwedstrijden zorgen de meegereisde supporters voor ambiance.

Zolang ze dat doen vanuit het bezoekersvak is dat geen enkel probleem, maar Antwerp-fans proberen massaal tussen de thuisfans plaats te vatten. De reden is simpel: Antwerp krijgt maar een beperkt aantal plaatsen en de vraag is gewoon te groot.

Ook voor de wedstrijd tegen Club Brugge kregen de Antwerpenaren maar 850 tickets en die werden allemaal uitverkocht. Daarom probeerden 200 supporters binnen te geraken door losse tickets te kopen en dat werkte ook. Toch heeft Club die fans nu ontmaskerd en hun tickets ongeldig gemaakt. De fans krijgen wel hun geld terug.

Club is niet de enige club die met die overlast kampt. Het Nieuwsblad weet namelijk dat ook KV Oostende en Waasland-Beveren dezelfde problemen hadden.

Antwerp-kleuren werden in Oostende verboden in de thuistribune, maar tevergeefs: honderden fans in de hoofdtribune veerden op toen Antwerp scoorde. Dat leidde tot kleine incidenten met KV Oostende-fans.

En ook op de Freethiel, voor de match tegen Waasland-Beveren, stelde zich dat probleem. Toen bleef het - op een incident met een vuurpijl na - wel relatief rustig.

Poll: Heeft Antwerp de beste supporters van het land?

TAGS  I  Antwerp  I   Club Brugge  I   fans  I   KV Oostende  I   Waasland-Beveren

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024