Axel Witsel daagt Club Brugge nu al uit

Axel Witsel daagt Club Brugge nu al uit
Zaterdag 15 september 2018 - 08:50   I  

Komende dinsdag trapt Club Brugge zijn Champions Leaguecampagne op gang. De Belgische landskampioen neemt het in eigen huis op tegen Borussia Dortmund. Daar speelt sinds deze zomer ene Axel Witsel. En die is er op gebrand om zich te tonen.

"Het is heel leuk om deze week in België te gaan voetballen, maar let wel, we nemen de match tegen Brugge heel serieus. Wij hebben de spelers om daar te winnen en zijn op papier de grote favoriet, maar je moet iedereen respecteren", zegt Witsel in Het Laatste Nieuws.

Al kan Witsel het niet laten om Club Brugge al uit te dagen. "Of ik goeie herinneringen overhoud aan Club? Ooit scoorde ik het winnende doelpunt tegen hen, in het jaar dat we op de slotspeeldag de titel verloren van Genk", aldus de Rode Duivel.

Rust

Vrijdagavond, in de met 3-1 gewonnen competitiewedstrijd tegen Eintracht Frankfurt, werd Witsel na 69 minuten naar de kant gehaald. Een doordachte keuze van trainer Lucien Favre. "Ik heb al veel matchen gespeeld en dus vond de coach het beter om mij te laten rusten", besluit Witsel.

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024