'Barça-spelers blokkeren droomtransfer van Neymar'

'Barça-spelers blokkeren droomtransfer van Neymar'
Woensdag 16 mei 2018 - 17:57   I  

Neymar en PSG is tot nog toe geen geslaagd huwelijk gebleken. Neymar zou niet gelukkig zijn en droomt alweer van een nieuwe transfer. Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, ligt op de loeren om de Braziliaan naar de Spaanse hoofdstad te halen.

Dat geflirt heeft al voor de nodige reacties gezorgd. Zo haalde Messi nog uit naar zijn goede vriend Neymar. “Als hij bij Real Madrid zou eindigen, zou dat een harde klap zijn voor Barcelona. En wat het voetbal zelf betreft zou het Madrid nog veel sterker maken dan ze nu al zijn. Jullie weten wat ik ervan denk, dat heb ik al eerder ook verteld", aldus Messi.

Nu zouden ook andere Barça-spelers Neymar overtuigen om niet naar Madrid te trekken. Dat weet Don Balon. Luis Suárez, Gerard Piqué en Andrés Iniesta, allemaal spelers die wel doorwegen in een kleedkamer, mengen zich in het debat en hebben Neymar al laten weten dat een transfer naar Real Madrid gelijk is aan verraad. 

Neymar twijfelt

En dat heeft Neymar ook aan het twijfelen gebracht. Hij heeft nog steeds een erg goede band met veel spelers in Barcelona en wil die ook geen mes in de rug steken. Langs de andere kant is het aanbod en de interesse van Real Madrid erg aanlokkelijk. 

Poll: Zie jij Neymar ooit voor Real Madrid spelen?

TAGS  I  Neymar  I  Barcelona  I  Messi  I  PSG

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024