Barcelona onderneemt actie na nieuws over De Bruyne: 'Bod van 150 miljoen'

Barcelona onderneemt actie na nieuws over De Bruyne: 'Bod van 150 miljoen'
Vrijdag 07 december 2018 - 12:33   I  

Kevin De Bruyne beleeft momenteel allerminst een leuk seizoen. De Rode Duivel blesseerde zich al tot twee keer toe aan de knie en ligt momenteel ook nog even in de lappenmand.

Verwacht wordt dat De Bruyne pas vlak voor de jaarwisseling zijn terugkeer op het veld zal vieren. Tot die tijd moet Pep Guardiola het dan ook zonder zijn meesterbrein op het middenveld zien te rooien.

Volgens diverse Engelse media keek men bij Manchester City mede door de recente blessures van De Bruyne uit naar een extra centrale middenvelder. Frenkie de Jong van Ajax staat torenhoog op het verlanglijstje van de Engelse landskampioen, maar ook Barcelona aast op de Nederlander.

150 miljoen euro

Bij Barça beseffen ze dat het nieuws over de blessure van De Bruyne ervoor kan zorgen dat City een versnelling hoger schakelt om de Jong binnen te halen. Volgens Spaanse media gaat Barça nu dan ook zo snel mogelijk actie ondernemen om de grote belofte van Ajax naar Camp Nou te halen.

Volgens de laatste geruchten zou het Barcelona-bestuur maar liefst 150 miljoen euro veil hebben om de Jong en zijn maatje Matthijs de Ligt - dat andere supertalent dat Nederlander rijk is - weg te halen bij Ajax. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Kan Frenkie de Jong evengoed worden als Kevin De Bruyne?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Barcelona  I  Ajax

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024