'Barcelona staat op het punt om een sensationele transfer te realiseren'

'Barcelona staat op het punt om een sensationele transfer te realiseren'
Zaterdag 13 oktober 2018 - 15:54   I  

Barcelona wil zijn kern grondig wijzen. Verschillende spelers, waaronder Thomas Vermaelen, moeten de club verlaten, terwijl heel wat namen circuleren om de Catalaanse topclub te komen versterken. Barcelona zou zijn zinnen nu gezet hebben op een speler van rivaal Atlético Madrid.

Afgelopen zomer flirte Barcelona lange tijd met Antoine Griezmann, die uiteindelijk verkoos om bij Atlético te blijven voetballen. Don Balon meldt nu dat Barcelona zijn zinnen zou gezet hebben op een andere speler van de Madrileense club. 

Saúl Ñíguez zou de gedroomde opvolger zijn van Ivan Rakitic, van wie verwacht wordt dat hij Barcelona na dit jaar zal verlaten. Barcelona zou volgende zomer alles op alles zetten om de Spaanse international binnen te halen.

Lionel Messi zou er serieus op aandringen bij het bestuur om Ñíguez te kopen, omdat hij onder de indruk is van diens kwaliteiten. Daarom zou Barcelona heel snel werk willen maken deze transfer. Het blijft natuurijk afwachten hoe Atlético Madrid hier op zal reageren.

TAGS  I  Barcelona  I  Atlético Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024