"Barcelona was vals en ondankbaar tegen mij, ze weten niet hoe ze spelers moeten behandelen"

Maandag 20 februari 2017 - 13:30   I  

Het rommelt serieus bij Barcelona. In de Champions League zijn ze zo goed als uitgeschakeld en ook dit weekend won het maar nipt van staartploeg Leganes met ondermaats voetbal.

Het bestuur en Luis Enrique komen steeds meer onder druk te staan. Nu heeft ook Dani Alves, die deze zomer naar Juventus vertrok, zijn boekje open gedaan over zijn ex-club. Hij heeft weinige goede woorden over voor de club waar hij zoveel mooie tijden beleefde. "Ik wil geliefd zijn, en als ze mij niet willen, dan vertrek ik", vertelde hij aan ABC. "Barcelona verlaten met een vrije transfer was een grote les."

"Tijdens mijn laatste drie seizoenen hoorde ik steeds dat 'Alves moest vertrekken', maar de managers zeiden nooit iets tegen mij. Ze waren vals en ondankbaar. Ze toonden geen respect. Ik kreeg pas een contractverlenging aangeboden wanneer ze een transferverbod kregen. Daarom tekende ik een contract met een opzeggingsclausule. Diegene die Barcelona vandaag leiden, hebben geen idee hoe ze hun spelers moeten behandelen."

TAGS  I  dani alves  I   barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024