Basispion van Anderlecht krijgt plots te maken met ernstige blessure

Basispion van Anderlecht krijgt plots te maken met ernstige blessure
Vrijdag 10 augustus 2018 - 09:10   I  

Anderlecht begon goed aan het seizoen en de mayonaise lijkt te plakken. Er staat opnieuw een ploeg op het veld, waar ook individueel spelers rondlopen die het verschil kunnen maken. Voorlopig loopt alles dus naar wens voor Coucke en co.

Al moet het wel al even Sven Kums missen. Die sukkelt met een blessure, maar die zou nu een pak erger zijn dan verwacht. Kums is normaal gezien samen met Trebel het vaste duo op het middenveld. Makarenko is zijn concurrent nu, maar die strijd wordt moeilijker als Kums steeds hervalt. En die kans is reëel.

"De middenvelder wordt opgelapt om straks weer wedstrijden te spelen, maar zijn blessure is toch ernstiger en zorgwekkender dan gedacht. Kums heeft een zeurend kraakbeenletsel. Hij kan wel matchen kan spelen als die kwetsuur goed beheerd wordt met voldoende rust, maar het risico bestaat dat het kraakbeenletsel vaak opnieuw zal opspelen en de pijn zal terugkeren. Een beetje vergelijkbaar met het probleem dat Kara heeft aan zijn knie. Je raakt er maar heel moeilijk van verlost." Zo weet Het Nieuwsblad.

 

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024