'Batshuayi krijgt verschrikkelijk slecht nieuws van Chelsea en Dortmund'

'Batshuayi krijgt verschrikkelijk slecht nieuws van Chelsea en Dortmund'
Woensdag 16 mei 2018 - 19:41   I  

Michy Batshuayi had het ontzettend moeilijk bij Chelsea dit seizoen. Hij werd vaak op de bank gehouden door onder andere Alvaro Morata. De Spanjaard speelde ook verre van een indrukwekkend seizoen, maar kreeg wel vaak de voorkeur op de Rode Duivel.

Toch mag ook de Spanjaard nu vertrekken. Dat schrijven toch enkele Engelse media. De interesse in de spits is groot en dat zou nu wel eens erg slecht nieuws kunnen betekenen voor Michy Batshuayi. Het Duitse Bild schrijft namelijk dat uitgerekend Dortmund interesse heeft in de spits.

Ironisch genoeg kan Batshuayi, die zich toch goed voelt in Dortmund en daar graag langer zou blijven, dus opnieuw concurrentie krijgen van de spits die hem al die tijd op de bank hield. De deal is nog helemaal niet rond en ook de toekomst van de Rode Duivel ligt nog niet vast. Al lijkt het er wel op dat de Rode Duivel binnenkort toch eerst eens goed kijkt wat de plannen zijn van Dortmund (en van Chelsea). Nog eens zijn plaats afstaan aan de (dure) Morata is niet de beste keuze.

Poll: is Batshuayi een betere spits dan Morata?

TAGS  I  Dortmund  I  Chelsea  I  Batshuayi  I  Morata

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024