Beerschot Wilrijk onsportief behandeld met deze onwaarschijnlijke praktijken

Beerschot Wilrijk onsportief behandeld met deze onwaarschijnlijke praktijken
Vrijdag 20 oktober 2017 - 19:15   I  

De ontknoping van de eerste periode nadert in 1B. Zondag spelen de leiders Beerschot Wilrijk en OH Leuven tegen elkaar. De winnaar van dat duel heeft de periodetitel en bijhorend finaleticket voor het grijpen.

Naar aanloop van die wedstrijd gebeurden wel enkele vreemde zaken. Zo werd er vanmorgen iemand betrapt door de trainer van Beerschot Wilrijk Marc Brys. De man was stiekem de standaardsituaties aan het filmen. Toen de man daarop werd aangesproken viel hij door de mand. Hij zou in opdracht van OH Leuven komen spioneren zijn.

Het zou volgens Brys trouwens niet de eerste keer zijn dat Beerschot-Wilrijk dit seizoen bespioneerd werd door de tegenstander. Zo zou Westerlo-trainer Vedran Pelic voor de wedstrijd en tijdens de rust van de wedstrijd tussen Beeschot Wilrijk en Westerlo, de tactische bespreking van Brys hebben afgeluisterd.

Westerlo heeft nu op haar beurt gereageerd. Volgens de ploeg uit de Kempen is het verhaal compleet verzonnen en houdt de trainer zich niet bezig met zulke praktijken.

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I   Westerlo  I   OH Leuven  I   Brys

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024