Belfodil deelt steek uit aan Anderlecht en haalt uit na zijn schorsing: "Ik word sowieso gestraft"

Belfodil deelt steek uit aan Anderlecht en haalt uit na zijn schorsing:
Vrijdag 03 februari 2017 - 14:58   I  

Ishak Belfodil is niet te spreken dat hij vandaag al voor de tweede keer moet verschijnen om zijn schorsing aan te vechten. Hij werd eerst vrijgesproken voor natrappen, maar het Bondsparket ging in beroep tegen die uitspraak.

"Ik heb niets gedaan waardoor ik hier zou moeten zijn, maar toch moet ik al voor de tweede keer komen!", stak Belfodil boos van wal. "Ik weet dat jullie problemen hebben met Standard in andere dossiers, maar ik weiger de zondebok te zijn. Jullie zeggen dat ik heb nagetrapt naar een speler van Anderlecht omdat ik gefrustreerd was. Ik, gefrustreerd? Het was niet mijn ploeg die er niet in slaagde te winnen terwijl het de hele wedstrijd met een man meer speelde. Ik wilde wat tijd winnen door de bal weg te trappen. Ik wist dat ik zo een gele kaart zou pakken."

Op het einde van zijn betoog bood Belfodil wel zijn excuses aan. "Het spijt me dat ik zo'n toon heb aangenomen. Maar ik ben gefrustreerd dat ik al voor de tweede keer naar hier moet komen terwijl ik niets heb gedaan. Terwijl mijn ploeggenoten de wedstrijd van zaterdag voorbereiden, zit ik hier voor jullie. Ook al bevestigen jullie de uitspraak van dinsdag, door te zeggen dat ik niet geschorst zal zijn, ben ik sowieso al gestraft."

TAGS  I  ishak belfodil  I   standard

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024