Benito Raman praat over terugkeer naar België

Benito Raman praat over terugkeer naar België
Dinsdag 09 januari 2018 - 07:00   I   door Redactie

Benito Raman zat in België op een zijspoor: eerst bij AA Gent en nadien ook bij Standard. Bij Fortuna Düsseldorf in Duitsland gaat het veel beter met hem. Hij zit aan vijf goals en twee assists en zijn club is onverwacht koploper in de Duitse tweede klasse.

Düsseldorf speelt nu een oefenwedstrijd tegen Standard. "Revanche? Ik heb het de laatste vier maanden goed gedaan en ik vind niet dat ik nu in één match moet bewijzen dat Standard verkeerd was. Al denk ik dat ik er met mijn kwaliteiten zeker een plaats had. Sa Pinto moest me gewoon niet hebben, maar ik heb geen probleem met hem. Zo gaan die dingen in het voetbal", zegt Raman in Het Nieuwsblad.

De 23-jarige Raman hoorde nog niks van het Luikse bestuur. "Hoeft ook niet. Ik concentreer me op Düsseldorf. Als er iets gezegd moet worden, zullen ze dat wel doen. Ik zit er niet echt op te wachten. Misschien wil ik ooit nog voor Standard spelen, maar ik ga ervan uit dat ik volgend jaar nog bij Düsseldorf zit. Ik zie geen reden om terug te keren naar België. Voor mij was het na twee mindere jaren ideaal om naar het buitenland te gaan."

Poll: Zou jij Raman graag zien terugkeren naar België?

TAGS  I  Raman  I   Fortuna Düsseldorf  I   Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024