Bölöni uit zware beschuldiging richting Pro League

Bölöni uit zware beschuldiging richting Pro League
Zaterdag 12 augustus 2017 - 08:16   I   door Redactie

Antwerp heeft er een stevige zomer opzitten op vlak van transfers. Toch zijn er nog problemen met enkele nieuwkomers. En dat is niet naar de zin van Bölöni

Antwerp zit met vier spelers die niet speelgerechtigd zijn. Dat Nader Ghandri nog niet mag meespelen, is logisch. De deal met de Tunesiër was pas vrijdag rond. Maar ook Sall, Domingues en Stojanovic kunnen nog niet aan de bak, weet Het Nieuwsblad.

De hele zaak frustreert Bölöni. "Ik stel vast dat er clubs zijn die een speler in anderhalve dag speelgerechtigd krijgen en bij ons duurt dat veel langer”, klinkt het. “Er loopt hier al drie weken een Braziliaan (Domingues, nvdr.) rond en dat papierwerk blijft maar aanslepen, terwijl voor andere clubs zoiets geregeld kan worden in anderhalve dag. België is blijkbaar geen land zoals alle anderen."

"Voor mensen die in het noorden wonen, zijn er andere regels dan voor die in het zuiden. Ik zou aan de liga willen vragen om die dingen wat beter op mekaar af te stemmen. Het lijkt wel dat er sommige ploegen voorgetrokken worden ten opzichte van andere. Maar de wet zou toch voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Het is niet normaal dat er clubs zijn die meer rechten hebben."

TAGS  I  boloni  I   antwerp

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024