Bloedmooie voetbalster moet ‘twerken’ voor Mbappé.

Bloedmooie voetbalster moet ‘twerken’ voor Mbappé.
Dinsdag 04 december 2018 - 20:03   I   door Redactie

De Gouden Bal werd dit jaar voor het eerst ook aan een vrouwelijke voetbalster overhandigd. Die eer viel de beurt aan Ada Hegerberg, de Noorse topspeelster van Olympique Lyon. De Franse dj en co-presentator Martin Solveig ging jammer genoeg wel zwaar in de fout na de overhandiging.

De DJ vroeg namelijk of ze wilde twerken voor Kylian Mbappé. Hij had namelijk zelf ook een dansje voorbereid en vond het wel gepast dat de beeldschone Hegerberg even suggestief zou dansen voor Mbappé. Die was daar absoluut niet mee gediend en verliet meteen het podium na een afgemeten “non”.

Op sociale media barstte er vervolgens een kleine rel los. Onder meer tennisser Andy Murray was woedend: “Ik ben mijn hele leven al bij sport betrokken en het is ongelooflijk hoeveel seksisme erin heerst.”

Excuses

Solveig reageerde vandaag met een video. Daarin beroept hij zich op een misverstand door de taalbarrière. De Fransman sprak in het Engels en zegt het niet zo bedoeld te hebben. In een latere tweet biedt hij excuses aan "aan iedereen die ik heb beledigd".

Poll: Vond jij dat het grapje moest kunnen?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024