Bom barst bij Zulte Waregem: Vossen haalt uit naar Francky Dury

Bom barst bij Zulte Waregem: Vossen haalt uit naar Francky Dury
Zondag 05 december 2021 - 21:46   I   door Redactie

Zulte Waregem ging zondagmiddag met 3-2 de boot in bij Anderlecht. Een verwachte nederlaag, al had het misschien anders kunnen lopen als Jelle Vossen meer speelminuten had gekregen.

Want hoewel de Limburgse goalgetter pas een kwartier voor tijd mocht invallen had hij aan amper 6 minuten voldoende om de 3-2-aansluitingstreffer te scoren. Zo moest Anderlecht nog bibberen tot het einde, maar de stand bleef ongewijzigd, waardoor Essevee in het degradatiemoeras blijft.

Tot grote onvrede van Vossen, vooral ook omwille van zijn eigen situatie. "Wat denk je zelf?", fulmineerde hij na de match. "Natuurlijk ben ik daar niet gelukkig mee. Ik heb al tien keer gescoord, niemand doet beter bij ons. Maar dan word je er na een slechte helft tegen AA Gent uitgehaald."

Een duidelijke sneer naar trainer Francky Dury. "In die wedstrijd was heel de ploeg niet goed, maar ik moet wel op de bank beginnen nu. Ik heb daar ook geen uitleg voor gekregen." Eerder waren er al geruchten dat het niet meer boterde tussen Dury en (een deel van) de spelersgroep.

Poll: Vind jij dat Vossen altijd moet starten?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem  I  Club Brugge  I  AA Gent

vrijdag 28 januari 2022

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022