Boskamp geeft Genk raad over Bailey: "Niet doen!"

Boskamp geeft Genk raad over Bailey:
Zaterdag 28 januari 2017 - 09:20   I   door Redactie

Leon Bailey verhuist wellicht naar Bayer Leverkusen. Johan Boskamp is echter niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de Jamaicaan.

"Ik weet niet of Bailey echt het supertalent is dat van hem gemaakt wordt. In mijn ogen is het een momentenvoetballer. Een op de vijf wedstrijden is hij fantastisch. Dan weer zie je hem vier wedstrijden niet", stelt Boskamp in Het Belang van Limburg. 

"In Duitsland zullen de verwachtingen hoog zijn. 12 miljoen (zou meer zijn, red.) is veel geld en de kranten betitelen hem als een wonderkind. Dat mag, maar het is afwachten of hij met die druk kan omgaan. Als hij zo wisselvallig blijft presteren als in Genk, zal hij op de bank belanden."

"Hij moet constanter presteren. En in Duitsland kan je niet zoals hier elke week een stapje in de wereld zetten. De paparazzi zijn daar actiever dan hier hoor. 'Bild' weet je wel te vinden in de discotheekjes.”

"Genk moet hem trouwens niet nog een half jaar huren. Met zijn hoofd zit hij toch al in Duitsland. De supporters zullen op hem reageren en zijn entourage is gewoon strontvervelend. Ik zou het niet doen.”

TAGS  I  Johan Boskamp  I   Leon Bailey  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024