Boskamp: "Weer gezeik met de supporters van Anderlecht"

Boskamp:
Zaterdag 21 januari 2017 - 15:04   I   door Redactie

Johan Boskamp juicht de transfer van Adrien Trebel niet toe. Hij vindt dat Anderlecht dan beter een centrale verdediger was gaan halen.

"Je weet nu al dat dat weer gezeik wordt met de supporters", zegt Boskamp. "Al verwacht ik niet dat het zo erg zal zijn als bij Steven Defour destijds. Trebel is namelijk een Fransman en niet echt een clubicoon, Defour was dat wel."

"De laatste maanden speelde Trebel ook nog eens als een patatje", vervolgt Boskamp in Het Belang van Limburg. "Dus denk ik niet dat ze het in Luik zo erg vinden. Ik vraag wel af wat de bedoeling van Anderlecht is. En of er überhaupt wel een gedachte achter zit."

"Ga maar eens een plek zoeken voor Trebel. Weiler wilde Stanciu toch aan het voetballen krijgen? Tja. Dan heb je nog Tielemans en Dendoncker. En Hanni niet te vergeten, maar die is al een beetje naar links verbannen."

"Ik neem aan dat Dendoncker in de verdediging gaat spelen. Had je niet gewoon beter een centrale verdediger kunnen halen dan? Nu zijn er veel te veel spelers, die niet op hun kwaliteiten uitgespeeld worden.”

TAGS  I  Anderlecht  I   Johan Boskamp  I   Adrien Trebel

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024