Boyata speelt het spel hard, transfer in de maak?

Boyata speelt het spel hard, transfer in de maak?
Zaterdag 11 augustus 2018 - 11:00   I  

Dedryck Boyata deed het erg goed op het WK en kan daardoor ook rekenen op interesse van het Engelse Fulham, dat dit seizoen opnieuw te zien zal zijn in de Premier League. Toch wil Celtic hem niet laten vertrekken.

In Glasgow rekenen ze namelijk op Boyata, want hij moet samen met een andere Belg het centrale duo achterin gaan vormen. De Schotse kampioen drukt daarom door voor Jason Denayer, die de clubs voor het uitkiezen heeft. Momenteel is hij nog eigendom van Manchester City, maar daar heeft de Belgische verdediger geen toekomst.

Het Laatste Nieuws weet nu dat het de Schotten menens is. "Krijgen we een Belgisch centraal duo achterin bij Celtic Glasgow? De Schotse kampioen weigert enerzijds een bod op Rode Duivel Dedryck Boyata van Fulham, dat terug naar de Premier League gepromoveerd is. Anderzijds tonen de ‘Hoops’ van coach Brendan Rodgers verregaande interesse in Jason Denayer."

Update 11/08 - 11:00

Boyata heeft duidelijk naar Courtois gekeken. Die stuurde zijn kat naar de verplichte medische testen en enkele uren later was de transfer naar Real Madrid al zo goed als rond. Ook Boyata wil weg en daagde niet op voor de training bij de Schotten. 

"Nadat Celtic een bod van Fulham op de Belg geweigerd had, paste de speler gisteren voor de training. De officiële reden voor die afwezigheid was een rugblessure, maar Schotse media menen dat Boyata de druk op de clubleiding wil opvoeren. De Rode Duivel hoopt nog steeds op een lucratieve overgang." Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

TAGS  I  Celtic

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024