Brys praat met zijn spelers, veel vragen bij Beerschot Wilrijk

Brys praat met zijn spelers, veel vragen bij Beerschot Wilrijk
Zaterdag 12 mei 2018 - 08:52   I  

Marc Brys staat op het punt om Beerschot Wilrijk te verlaten voor een avontuur bij STVV in 1A. De trainer van Beerschot Wilrijk leek nochtans van plan om de club zelf terug naar het hoogste niveau te brengen, maar daar lijkt nu voortijdig een einde aan te komen.

Het Laatste Nieuws weet dat Brys gisteren gepraat heeft met de spelers van Beerschot Wilrijk. Hij gaf wel degelijk toe dat er interesse was en dat er ook gesprekken lopen. Een deal is er voorlopig wel nog niet, maar die lijkt wel in de maak.

De spelers begrijpen dat hun coach kan kiezen voor een sportief interessant project en reageerden dan ook erg begripvol. Ze blijven voorlopig wel met heel wat vragen achter, want het vertrek van Brys zou de voorbereiding op het nieuwe seizoen wel danig in de war kunnen sturen.

Afscheid van Losada

Daarnaast bereidt Beerschot Wilrijk zich voor op het vertrek van enkele spelers. Losada hangt zijn voetbalschoenen aan de haak en voor het icoon van Beerschot Wilrijk lijkt het een speciaal afscheid te gaan worden. Iedere fan met een abonnement krijgt namelijk een gratis ticket om iemand te mogen meenemen. Op die manier hoopt Beerschot Wilrijk tegen Eupen in schoonheid afscheid te nemen van Losada, enkele andere spelers en misschien dus ook wel Marc Brys.

Poll: Maakt Brys de goede keuze?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Losada  I  Brys  I  STVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024