Buitenlandse media onder indruk van Rode Duivels én unaniem over WK-kansen

Buitenlandse media onder indruk van Rode Duivels én unaniem over WK-kansen
Dinsdag 12 juni 2018 - 07:15   I  

De Rode Duivels hebben gisteren indruk gemaakt. Waar er na Portugal en Egypte nog vraagtekens waren, zijn die na gisteren allemaal van de tafel geveegd. Daar was één knalprestatie tegen een zwak Costa Rica voldoende voor.

Ook de buitenlandse media zijn serieus onder de indruk van deze Rode Duivels. De prestatie van de Rode Duivels boezemt ook angst in, want als de Rode Duivels dit op de mat kunnen brengen in Rusland, dan kunnen ze het de toplanden héél moeilijk gaan maken.

Zo schrijft The Sun over een indrukwekkende vertoning met een ijzersterke Lukaku, "die net op tijd in vorm is". Al konden ook zij niet rond de "sterke prestatie" van Eden Hazard. Ook L'Equipe zag dat Eden Hazard nu al "vuur in de benen" heeft en klaar is voor het WK met zijn "versnellingen van wereldklasse". De Franse krant zag hoe de Belgen alle twijfels van zich hebben afgeknald gisteren en helemaal klaar zijn voor het WK.

De lof gaat verder

Ook het Spaanse Marca was onder de indruk van België. Volgens de Spanjaarden was de wedstrijd van gisteren een boodschap richting de toplanden. Zij rekenen de Rode Duivels nu, meer dan ooit, tot de kandidaten om wereldkampioen te worden. "Het resultaat was indrukwekkend, maar de prestatie was dat nog meer. De Rode Duivels zijn klaar om te knallen in Rusland."

La Gazetta dello Sport ten slotte was al even hard onder de indruk als de rest. De Italianen waren vooral onder de indruk van de offensieve weelde. "Er zijn weinig landen die kunnen rekenen op zo veel aanvallende spelers van zo een hoog niveau."

Poll: Geloof jij nu in de WK-kansen van de Rode Duivels?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024