Carrasco duidt de drie belangrijkste pionnen van de Rode Duivels aan

Carrasco duidt de drie belangrijkste pionnen van de Rode Duivels aan
Vrijdag 08 juni 2018 - 20:30   I  

Yannick Carrasco maakte een controversiële transfer naar China. De vleugelspeler zat bij één van de grootste clubs ter wereld, Atlético Madrid, maar trok als 24-jarige alsnog die deur achter zich toe voor een avontuur in China. Carrasco is geselecteerd voor de Rode Duivels maar staat wel in de schaduw van enkele andere Rode Duivels en daar heeft hij naar eigen zeggen geen problemen mee.

Carrasco duidt de drie belangrijkste pionnen van de Rode Duivels aan. “Ik weet wat ik waard ben. Ik moest een beslissing nemen voor het WK, voor Atlético en voor mezelf. Ik sta daar nog steeds honderd procent achter. Kijk, voor mij is Hazard een topspeler, Lukaku en De Bruyne zijn dat ook. Dat ik nu in hun schaduw sta, daar heb ik absoluut geen probleem mee”, liet Carrasco weten tijdens een persconferentie.

Over zijn tijd in China is Carrasco ook duidelijk. “Maar ik speel nog maar een half jaar in China en had nog een goede conditie van bij Atlético Madrid. Ik heb wel wat last gehad van mijn knie. Daarom heb ik heel hard gewerkt om helemaal klaar te geraken, maar vandaag voel ik me heel goed”, zo staat lezen in Het Nieuwsblad.

Atlético Madrid

Zijn ex-club Atlético Madrid won de Europa League, waar Carrasco een beetje aan heeft geholpen. “Ik ben heel fier op Atlético Madrid dat ze een Europese titel hebben gewonnen. Ik ben blij voor mijn ex-ploegmaats. Jammer dat ik er niet bij was? Ik heb er ook een beetje aan bijgedragen en daardoor staat hij ook op mijn palmares. Maar ik heb niet echt het gevoel dat ik die prijs gewonnen heb, natuurlijk.”

Poll: Heeft Carrasco hier gelijk?

TAGS  I  Carrasco  I  Hazard  I  De Bruyne  I  Lukaku  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024