Cercle Brugge brengt Yannick Ferrera in hele nauwe schoentjes

Zaterdag 10 november 2018 - 22:22   I   door Redactie

Cercle Brugge heeft opnieuw drie gouden punten gepakt. Waasland-Beveren werd met 2-0 verslagen. Voor W-Beveren-coach Yannick Ferrera begint het warm te worden.

Cercle speelde een prima eerste helft, Waasland-Beveren was nergens. De thuisploeg zag al dat goede bekroond worden met een knappe vrije trap van Mercier: 1-0.

Op het moment dat de bezoekers in de tweede helft beter in de wedstrijd kwamen, ging de bal aan de overzijde op de stip. Ref D'Hondt wees naar de stip na een lichte duw van Salquist op De Belder. De VAR greep in, maar D'Hondt bleef bij zijn beslissing. Gianni Bruno nam het geschenkje in dank aan. Mercier vond nadien nog de paal op zijn weg, maar de zege van Cercle kwam niet meer in gevaar.

Poll: Moet Ferrera ontslagen worden bij Waasland-Beveren?