Cercle Brugge deelt Bob Peeters stevige tik uit

Zaterdag 16 december 2017 - 22:20   I

Ook in 1B werd er vanavond gevoetbald. Westerlo, met Bob Peeters aan het roer, ontving Cercle Brugge. Het was Cercle dat uiteindelijk aan het langste eind trok. Het werd 2-3.

Westerlo begon nochtans uitstekend aan de wedstrijd. Osaguona bracht de thuisploeg op voorsprong, maar lang konden Bob Peeters en zijn mannen daar niet van genieten.

Vijf minuten later bracht Mercier de bezoekers op gelijke hoogte en een minuutje later gingen de bezoekers er zelfs over. Tormin was de doelpuntenmaker.

In de tweede helft gaf Cardona met de 1-3 Westerlo de doodsteek, al kwamen die op het einde nog stevig opzetten. Verder dan de aansluitingstreffer kwamen ze echter niet.

Cercle wipt zo na de tweede plaats op slechts één puntje van de leider, Lierse. Westerlo daarentegen blijft bengelen op de voorlaatste plaats en Roeselare (evenveel punten) en Tubeke (één punt minder) moeten nog aan de bak.

Poll: Zou het jammer zijn als Westerlo uit 1B verdwijnt?