‘Cercle Brugge doet gouden zaken en krijgt vijf spelers van Monaco’

‘Cercle Brugge doet gouden zaken en krijgt vijf spelers van Monaco’
Woensdag 13 juni 2018 - 20:15   I  

Cercle Brugge heeft nieuwe hoofdtrainer Laurent Guyot officieel voorgesteld. Nu is het tijd om de selectie op orde te krijgen. Daarvoor kijkt het in de eerste plaats naar AS Monaco, er zouden maar liefst vijf spelers op weg zijn naar Cercle Brugge.

En één ervan is al officieel bij de selectie. Doelman Paul Nardi is al sinds januari actief bij Cercle Brugge en zal ook komend seizoen bij de club zitten, dat laat Cercle op de officiële website weten. Op het Instagramaccount van Kevin Appin is te zien dat de middenvelder momenteel in Brugge verblijft. De aanvoerder van Monaco B lijkt dus ook op weg naar Cercle.

Ook Yoann Etienne zit in Brugge. De linksback tekende recent nog een profcontract bij Monaco en zal hoogstwaarschijnlijk ervaring opdoen bij groen-zwart. Pierre-Daniel Nguinda wordt ook genoemd. De Franse Kameroener is een rechtsback en speelde afgelopen seizoen bij tweedeklasser Quevilly.

Als laatste is ook de Belg Franco Antonucci op weg naar Cercle Brugge. Ajax plukte de 18-jarige aanvallende middenvelder weg bij Anderlecht en staat te kennen als een groot talent. Cercle Brugge doet zo gouden zaken en heeft met Monaco een talentenfabriek waar het volop van kan profiteren.

Poll: Is de samenwerking van Cercle Brugge en Monaco een gouden zaak?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Monaco  I  Guyot

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024