Cercle Brugge zadelt Beerschot Wilrijk op met enorme kater

Zaterdag 13 januari 2018 - 22:24   I

Beerschot Wilrijk en Cercle Brugge hebben zaterdagavond de neutrale toeschouwer verwend met een spektakelwedstrijd. Beerschot Wilrijk leek halverwege gewonnen spel te hebben, maar in een dolle slotfase trok Cercle het laken alsnog naar zich toe.

<p>Beerschot Wilrijk begon als een razende aan de wedstrijd. Op het kwartier opende Mbombo de score en tien minuten later stond het 2-0 na een eigen doelpunt van Kone. 2-0, meteen ook de eindstand.p> <p>Na de pauze leek Cercle Brugge niet in staat om de bakens te verzetten, tot in minuut 83 de aansluitingstreffer viel. Bruno lukte de 2-1 en plots zat de vlam in de pan. In enkele dolle minuten zorgden Cardona en Lambot voor een 2-3-overwinning voor Cercle.p><div id="ad-mobile-outstream">div>

Poll: Zal Cercle Brugge promoveren?