'Chelsea drijft het op de spits en vraagt nu dit hoge bedrag voor Courtois'

'Chelsea drijft het op de spits en vraagt nu dit hoge bedrag voor Courtois'
Maandag 06 augustus 2018 - 23:35   I   door Redactie

Ook rond Thibaut Courtois is er nog steeds geen duidelijkheid. De doelman wil absoluut naar Real Madrid. Daar krijgt hij de kans om weer bij zijn kinderen te wonen.

Chelsea wil Courtois voorlopig echter nog steeds niet laten gaan. De Blues moeten eerst een vervanger halen en die is er (nog) niet. Dit kan nog duren tot het sluiten van de transfermarkt in Engeland, op 9 augustus. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Real Madrid biedt 40 miljoen euro, inclusief bonussen, voor de keeper. Courtois zelf voert de druk op en probeert de transfer te forceren. Ook op andere niveaus wordt de druk naar verluidt flink opgevoerd.

Update 06/08 23:35

Chelsea lijkt het spel wel heel hard te spelen. Nadat Courtois eerder vandaag zijn kat stuurde naar de verplichte medische testen leek Chelsea snel over te gaan tot actie. Het probeert momenteel een vervanger te zoeken, maar ondertussen spelen ze het spel met Real Madrid wel heel hard. Volgens The Sun zou Real nu te horen gekregen hebben dat het maar liefst 56 miljoen moet betalen voor de doelman. Een veel hoger bedrag dan de 40 miljoen die Real op tafel wilt leggen.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024