‘Chelsea en Real Madrid in vergevorderde onderhandelingen over Courtois’

‘Chelsea en Real Madrid in vergevorderde onderhandelingen over Courtois’
Zaterdag 14 juli 2018 - 07:22   I  

Het ziet er steeds meer naar uit dat Thibaut Courtois (26) vanaf volgend seizoen onder de lat staat bij Real Madrid. De Rode Duivel beschikt bij Chelsea over een contract dat afloopt in de zomer van 2019 en Courtois is niet geneigd om bij te tekenen. De Londense topclub moet zijn doelman dus haast wel verkopen.

Bij Real Madrid hopen ze van de situatie te profiteren. Eerder deze week raakte al bekend dat De Koninklijke 35 miljoen euro veil zou hebben voor de man die tijdens het WK in Rusland meermaals uitpakte met goeie reflexen en uitstekende parades.

Bij Chelsea hoopten ze aanvankelijk op 50 miljoen euro, maar zouden ze bereid zijn om hun prijs te laten zakken. Het Laatste Nieuws meldt ook dat Chelsea en Real in vergevorderde gesprekken zijn over Courtois. Als de Engelsen een waardige vervanger voor Courtois – dat zou Alisson Becker van AS Roma kunnen zijn – weten aan te trekken, mag de Belg gaan.

Jaarloon van 13 miljoen euro

In Santiago Bernabéu zou voor Courtois een vijfjarig contract met een bruto jaarloon van minstens 13 miljoen euro klaarliggen. Hoeveel Real uiteindelijk op tafel gaat leggen voor de doelman, moet nog blijken.

Poll: Is Courtois de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024