Chelsea schept duidelijkheid over 'zware blessure' Musonda

Chelsea schept duidelijkheid over 'zware blessure' Musonda
Donderdag 13 september 2018 - 15:31   I  

Chelsea verhuurde Charly Musonda Junior op de allerlaatste dag van de transferperiode aan satellietclub Vitesse. In de Eredivisie moet de 21-jarige middenvelder zijn carrière nieuw leven inblazen en bewijzen dat hij het kan maken op het hoogste niveau. Maar er is meteen dramatisch nieuws voor Musonda…

De Nederlandse krant De Gelderlander meldt dat Musonda wellicht lange tijd out is met een blessure. Onze landgenoot speelde vorige week met Vitesse een oefenwedstrijd tegen Antwerp en kreeg toen een tik op zijn scheenbeen.

De blessure blijkt erger dan verwacht. “Vitesse dreigt Musonda maandenlang kwijt te zijn”, schrijft De Gelderlander. “Zoals gebruikelijk bij Chelsea keerde Musonda na de diagnose van de medische staf van Vitesse voor nader onderzoek terug naar Londen. De Arnhemse club wacht nog op uitsluitsel van Chelsea.”

Update 13/9 - 15:31

Bij Goal kwamen ze ondertussen te weten dat de blessure van Musonda goed meevalt. De medische staf van Chelsea onderzocht de huurling en kwam tot de conclusie dat die een maand in de lappenmand ligt. De 'zware blessure' van Musonda lijkt dan ook mee te vallen. 

TAGS  I  Vitesse  I  Chelsea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024