'Chelsea werkt niet mee aan droomtransfer, Hazard neemt definitief besluit'

'Chelsea werkt niet mee aan droomtransfer, Hazard neemt definitief besluit'
Maandag 06 augustus 2018 - 07:00   I   door Redactie

Eden Hazard mag zijn droomtransfer naar Real Madrid op zijn buik schrijven. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Chelsea is op geen enkel moment bereid geweest om mee te werken aan een transfer.

Hazard liet na het WK verstaan dat het tijd was voor iets nieuws. De Rode Duivel had zijn zinnen gezet op een fraaie transfer naar Real Madrid. Dat kon ook, want Real zocht een opvolger voor Cristiano Ronaldo. Het was echter buiten Chelsea gerekend. De Blues wilden niet meewerken aan zo'n transfer.

Hazard meldt zich gewoon weer in Londen. Hij heeft er zich bij neergelegd en zal de beslissing van Chelsea niet aanvechten. "De enige overgebleven mogelijkheid, een transfer forceren, veegde de brave Hazard zelf van tafel. Een clash, waarvan hij de uitkomst toch meende te kennen, ging hij liever uit de weg - "de club heeft het laatste woord"", aldus HLN.

Opdoffer Real

Zo komt er een einde aan een transfersoap die al weken duurde. Voor Real is het toch weer een opdoffer. Eerder lieten Neyamr en Kylian Mbappé al verstaan dat ze bij hun club PSG blijven. De vervanger van Ronaldo zal dus vooral uit de eigen kern moeten komen.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024