Ciman schrijft emotionele brief na verplichte transfer

Ciman schrijft emotionele brief na verplichte transfer
Donderdag 14 december 2017 - 23:20   I  

Laurent Ciman werd, zonder het zelf goed en wel te beseffen, naar Los Angeles FC getransfereerd. Via zijn officiële Twitterpagina reageerde de Rode Duivel nu op de verplichte transfer.

“In het voetbal gaat alles snel. Té snel. De ene avond ga je slapen in Montreal, terwijl je de volgende dag plots wakker wordt in Los Angeles. Waarom niet?”, steekt Ciman van wal in een emotioneel schrijven.

“Ik geloof niet in toeval. Volgens mij komt deze ervaring dan ook niet zomaar. Het lot leidt me naar Californië, om daar aan een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen. Ik kon Montreal niet vaarwel zeggen. Jammer, want ik wilde jullie graag bedanken voor alles en zeggen dat ik trots was om jullie kleuren te verdedigen.”

Besluiten doet Ciman met opmerkelijke woorden richting Montreal . “Weet dat we elkaar terug zullen zien. Op een veld, in de tribunes. Misschien wel met een ander shirt, maar het bloed van Montreal zal altijd door mijn aderen stromen. Dit bericht is geen afscheid, maar een ‘tot binnenkort. Want vergeet niet: in het voetbal kan het snel gaan. Heel snel. Ik kom terug”, aldus Ciman.

Poll: Begrijp jij deze transfer?

TAGS  I  Ciman  I   Montreal  I   Los Angeles FC

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024