Clement en Club Brugge grijpen in: Diagne krijgt hele zware sanctie

Clement en Club Brugge grijpen in: Diagne krijgt hele zware sanctie
Vrijdag 08 november 2019 - 14:15   I   door Redactie

Club Brugge heeft ingegrepen na het debacle in Parijs. Op zijn persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Antwerp maakte trainer Philippe Clement bekend dat Diagne een zware sanctie krijgt.

“Het is belangrijk om de actie van Diagne te bestraffen met een sanctie. Ik wil duidelijk maken waar mijn groep en Club Brugge in zijn totaliteit waar wij voor staan. Na twintig jaar Club Brugge ken ik het DNA van deze club. Ik sta er symbool voor", vertelde Clement op zijn persbabbel.

“Diagne zit sowieso niet in de selectie voor de wedstrijd tegen Antwerp", vervolgde Clement. "Of hij in de volgende weken of maanden nog terugkeert in de selectie, zal van Diagne zelf afhangen. Ik zal zien hoe hij zich gedraagt. Voor de groep is het nog niet einde verhaal voor Diagne. Ik heb een duidelijk signaal gekregen. En dat is voor mij het belangrijkste.”

"Zware financiële sanctie"

Clement zal ook aan het geld van Diagne zitten, zo liet hij weten. “Er volgt uiteraard ook een zware financiële sanctie. Het geld gaat naar de spelerskas.”

Poll: Is dit een goede straf?

TAGS  I  PSG  I  Club Brugge  I  voetbal  I  sport

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024