Clement heeft opvallend transfernieuws: "Ze gaan vanalles doen in de winterstop"

Clement heeft opvallend transfernieuws:
Zondag 02 december 2018 - 23:35   I   door Redactie

Philippe Clement is tevreden met de overwinning op het veld van Anderlecht. KRC Genk won met 0-1 en maakt zo een einde aan een kleine reeks zonder overwinningen.

"In de eerste helft was het niet makkelijk voor ons. Het was een gesloten match met veel strijd en de terreinomstandigheden zorgden ervoor dat je hier niet echt goed in één tijd kan voetballen", citeert Het Nieuwsblad Clement. "Het is voor de spelers al moeilijk om hier recht te blijven staan. Dat zorgt voor minder kwaliteit en spektakel. Na de pauze was het duidelijker voor mijn spelers waar de ruimtes lagen bij Anderlecht. Die hebben we dan ook beter benut. Het deed me ook veel plezier dat we in het slotkwartier fysiek sterker waren dan Anderlecht. We hadden immers donderdag Europees nog een lastige verplaatsing op een zwaar veld terwijl Anderlecht thuis mocht voetballen.”

Transfers

De Genkse coach wil nog niet over de titel spreken. “Ik ben niet bezig met de stand. Onze ambitie is om die play-offs te geraken in een zo goed mogelijk positie. En dan pas kan je over ambities spreken. We beschikken over het zesde budget in België. Ik hoor dat er veel ploegen zijn die nog van alles gaan doen in de winterstop.”

Poll: Denk jij dat er verschillende titelkandidaten in januari zich nog fel gaan versterken?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024