Clement komt met schokkend nieuws over verhuis naar Racing Genk

Clement komt met schokkend nieuws over verhuis naar Racing Genk
Vrijdag 15 december 2017 - 20:00   I  

Clement is met Waasland-Beveren bezig aan een fantastisch seizoen. Voor de ex-speler van Club Brugge is het zijn eerste opdracht als T1 en die vervult hij met verve. Club vond hem bovendien nog iets te groen om al aan het roer van een topclub te staan, maar het lijkt erop dat Clement niet meer lang zal moeten wachten om de stap hogerop te zetten.

Zo hing eerder dit seizoen AA Gent al aan zijn mouw en nu toont Racing Genk zeer veel interesse. Er hebben zelfs al gesprekken plaatsgevonden tussen Genk en Waasland-Beveren. Dat heeft Clement toegegeven aan Sporza. Contact tussen hem en Racing Genk was er evenwel nog niet.

"Er is vandaag geen gesprek geweest. Het gesprek is opgeschoven. Er is wel contact geweest tussen Waasland-Beveren en Racing Genk", aldus Clement

Er staat dus binnenkort een gesprek tussen Clement en de Limburgers op de planning. Volgens Clement is hij nog steeds gelukkig, maar een overgang sluit hij dus helemaal niet uit.

"Voor alle duidelijkheid: ik voel me heel goed bij Waasland-Beveren. Ik vind de huidige berichtgeving vervelend ten aanzien van het bestuur van de club. Morgen zit ik zeker op de bank van Waasland-Beveren voor de derby bij Lokeren."

Poll: Gaat Clement naar Genk?

TAGS  I  Clement  I   Waasland-Beveren  I   RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024