'Club Brugge aast op speler van Real Madrid'

'Club Brugge aast op speler van Real Madrid'
Zaterdag 08 december 2018 - 19:04   I  

Club Brugge is van plan om zich in januari gericht te versterken. In iedere linie moét er iets bij, zo meent het blauw-zwarte bestuur. En wie weet wordt er ook een nieuwe doelman aangetrokken.

Door de twijfelachtige optredens van zomeraanwinst Karlo Letica doken er al geruchten op over de komst van een nieuwe doelman. Aangezien Ethan Horvath het momenteel echter goed doet, is de kans eerder klein dat Club nog maar eens een nieuwe keeper haalt.

"Iedereen kijkt nu met een vergrootglas naar onze doelmannen. Logisch, na vorig seizoen. Een keeper van Club zal eens een lange periode goed moeten presteren", vertelt Club-CEO Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

"Je moet er tegenwoordig supersnel bij zijn"

Volgens Marc Degryse heeft Club de grote stap voor Letica onderschat. Mannaert reageert: "Alle rapporten waren positief - er zijn niet veel jonge keepers die op de voorpagina van Marca staan."

"We hadden ook Andriy Lunin op het oog. Die jongen is 19, speelde bij Zorya Luhansk. Uiteindelijk heeft Real Madrid hem gepakt en uitgeleend aan Leganés. Om maar te zeggen dat je er tegenwoordig supersnel bij moet zijn", besluit Mannaert. Als Club straks alsnog een nieuwe doelman nodig heeft, kan het mogelijk toch eens gaan aankloppen bij Real Madrid

 

Poll: Heeft Club Brugge een nieuwe doelman nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Real Madrid

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024