‘Club Brugge, Anderlecht én Genk laten oog vallen op Antwerp-uitblinker’

‘Club Brugge, Anderlecht én Genk laten oog vallen op Antwerp-uitblinker’
Dinsdag 06 november 2018 - 12:05   I  

Het huidige kalenderjaar loopt op zijn laatste benen en dat wil zeggen dat de winterse transfermarkt binnenkort zijn deuren opent. Op 1 januari is het zover en vanaf dat moment kunnen de Belgische topclubs zich nog wat extra gaan versterken.

Een speler die nu al op de radar van zowel Club Brugge, Anderlecht als KRC Genk is verschenen, is Simen Juklerod. De 24-jarige linksachter speelt sinds het begin van dit seizoen bij Antwerp en maakte er al meermaals indruk.

Vijf assists

Antwerp plukte de Noorse verdediger weg bij Valerengen en speelt hem binnenkort misschien alweer kwijt. Juklerod was dit seizoen al goed voor één doelpunt en vijf assists. Niet alleen met zijn statistieken, maar ook met zijn rushes op de linkerflank liet de speler zich al opvallen.

Club Brugge, Anderlecht en Genk beschikken momenteel dan wel al over een sterke linkerflank, toch is het niet uitgesloten dat ze op termijn contact opnemen met Antwerp om het over Juklerod te hebben. Ze gingen de Noor al meermaals bekijken en zijn gecharmeerd.

Poll: Bij welke club zou jij Juklerod liefst zien spelen?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024