“Club Brugge barst van het zelfvertrouwen en hoopt op Pozuelo”

“Club Brugge barst van het zelfvertrouwen en hoopt op Pozuelo”
Maandag 11 februari 2019 - 16:21   I   door Redactie

Alejandro Pozuelo staat op het punt om KRC Genk te verlaten. Hoewel de Spanjaard iets minder dan een maand op een persconferentie nog verkondigde dat hij de Limburgse club minstens tot het einde van het seizoen trouw zou blijven, is 'Pozo' nu op weg naar het Canadese Toronto.

Bij Genk zijn ze allerminst opgezet met de plotse vertrekwens van Pozuelo, maar bij Club Brugge zijn ze ongetwijfeld niet kwaad om wat er momenteel gaande is in de Luminus Arena. 

"De achterstand op KRC Genk wordt steeds groter. Kansen om wat meer afstand te nemen van die andere titelkandidaat, Standard, worden door blauw-zwart gemist. Bij Club Brugge zullen ze het zowaar graag zien dat Alejandro Pozuelo er een heus gevecht van wil maken om KRC Genk door een geforceerd vertrek te amputeren", zegt Chef Voetbal Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad.

"Club Brugge barst van het zelfvertrouwen en duimt voor vertrek van Pozuelo"

"De Limburgers kunnen zelfs geen vervanger meer aantrekken. In het van zelfvertrouwen barstende Brugge hadden ze tot gisteren geen moment gedacht dat ze op ­Pozuelo zouden moeten rekenen om de titelkansen gaaf te houden. We zijn er zeker van dat in Jan Breydel nu wordt geduimd dat de Spaanse smaakmaker onze competitie zal verlaten."

Poll: Vind jij het kunnen dat Pozuelo nu plots weg wil bij Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Toronto

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024