Club Brugge beschikt over uitstekende papieren om dit goudhaantje te strikken

Club Brugge beschikt over uitstekende papieren om dit goudhaantje te strikken
Woensdag 06 december 2017 - 20:10   I  

Club Brugge wilde hem afgelopen zomer al naar het Jan Breydelstadion halen, maar toen bleef de getalenteerde Krepin Diatta uiteindelijk bij de Noorse club Sarpsborg 08 spelen. Daar komt in januari mogelijk verandering in…

In Noorwegen is het seizoen sinds eind november achter de rug en dat is voor veel spelers uit de competitie hét moment de vruchten te plukken van hun goede prestaties. Zo hoopt de 18-jarige Diatta, het voorbije halve seizoen goed voor 8 basisplaatsen en 3 goals, in januari een stap vooruit te zetten.

Youssopha Fall, de zaakwaarnemer van de aanvallende middenvelder, gaat er alleszins van uit dat Diatta straks naar een andere club verhuist. Volgens Noorse media maakt Club Brugge nog steeds een grote kans om de speler in te lijven.

Club Brugge is geïnteresseerd in Diatta, net als enkele Franse en Turkse club”, vertelt Fall aan Eurosport. Hoeveel blauw-zwart precies zou moeten neertellen voor Diatta is niet duidelijk. Vorige zomer was er sprake van een transfersoms van 3 miljoen euro.

Poll: Moet Club Brugge Diatta halen?

TAGS  I  Diatta  I   Club Brugge  I   Sarpsborg

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024