'Club Brugge denkt aan gewezen goudhaantje van Barcelona'

'Club Brugge denkt aan gewezen goudhaantje van Barcelona'
Donderdag 17 mei 2018 - 20:15   I  

Club Brugge geniet momenteel nog na van de vijftiende landstitel in zijn geschiedenis, maar over enkele dagen is het alweer bittere ernst. Vooral voor het bestuur van blauw-zwart dan. Vincent Mannaert wacht de loodzware taak om in aanloop naar volgend seizoen opnieuw een sterke samen te stellen die voor de titel kan gaan en iets kan neerzetten in de Champions League.

Dat enkele van de huidige sterkhouders zullen vertrekken, is nu al duidelijk. Spelers als Stefano Denswil, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby hebben al meermaals aangegeven dat ze zich rijp achten om de sprong naar een grotere competitie te wagen. En dus moeten ze allemaal vervangen worden.

Bojan Krkic

Club Brugge speurt momenteel naar versterking en zou inmiddels zijn oog laten vallen hebben op een grote naam. Volgens het Spaanse Marca zou blauw-zwart wel wat zien in een samenwerking met... Bojan Krkic. De inmiddels 27-jarige pocketspits stond ooit te boek als één van de grootste talenten van La Masia, het opleidingscentrum van FC Barcelona. Bojan haalde ook effectief de A-kern van Barça, maar kon zich ondanks een goed begin nooit doorzetten.

De Spaanse spits begon in 2011 aan een Europese tour en heeft sindsdien al heel wat clubs versleten. Bojan droeg achtereenvolgens het shirt van AS Roma, AC Milan, Ajax, Stoke City, Mainz en Deportivo Alaves. Het gewezen toptalent ligt nog steeds onder contract bij Stoke, dat hem dit seizoen verhuurde aan Alaves.

Dramatisch seizoen in Spanje

Daar kon Bojan evenwel geen potten breken. Hij heeft een dramatisch seizoen achter de rug en verscheen in amper drie competitiewedstrijden aan de aftrap. Alaves wil niet verder met Bojan, die bovendien ook een dure vogel zou zijn. Stoke, dat naar tweede klasse degradeerde, overweegt om Bojan een nieuwe kans te geven. Maar ook een transfer is een optie. Naast Club Brugge zouden ook Malaga, Celta Vigo, Las Palmas, Espanyol en Hoffenheim geïnteresseerd zijn.

Poll: Zou jij Bojan graag bij Club Brugge zien?

TAGS  I  Bojan  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Alaves  I  Stoke City

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024